Top Social

Meral Akşener mi kazanmalı, Muharrem İnce mi? Bir Süleymancı yorumluyor... | Akademi Dergisi



İnsan ''Acaba bu da montaj mı?'' demeden edemiyor. Birisi şunlara kibarca fısıldasın ''Elif’i ters tutuyorsunuz. Aleme rezil oluyorsunuz. Siz ki koca memleketi yönetmeye kalkıyorsunuz. Müslümanlar duymasın. Zaten -demokrasi örgütlü cehaletin iktidar olduğu cahilce bir sistemdir- diyorlar. Ne yapacaksınız sonra? Hemen haydi düzeltin'' desin.

İslam miras hukukunda kadın hiç mirasa ihtiyaç duymayacağı şekilde korunduğu, desteklendiği, sahip çıkıldığı halde, kendine bakmaktan bile mes’ul tutulmadığı halde bir de ikram olarak bir hisse almasının hikmetlerini bile anlamayıp ta, meclis kürsüsünden kadının bir pay almasını diline dolayan ve kendi kutsallaştırdığı rejimini öven ve cehalet seviyesini sergileyen Muharrem İnce’nin bu kadar da dipte olduğunu bilmiyorduk. Görmüş olduk.

Anlaşılan o ki; o Elif’i işleyen/süsleyen ve veren dahil, etrafta kimse şu kadarcık ilim sahibi değil. Sonra perişan hale getirilmiş Türkiye’yi, sanki İslami eğitim varmış da, sanki Müslümanlar bu hale getirmiş gibi göstermek isteyecek kadar karanlık olup ama, basın mensubu görünenler de var bu ülkede.

Az daha unutuyordum, şayet inanırsanız bu Muharrem abdest almadan hiç evden dışarı çıkmıyor ve hiç bir iş yapmıyormuş. Sabetayist Meral Akşener de demokrasi dininin sağladığı özgürlükle mitinglerinde baş örtüsü dağıtır oldu. Tayyip de satranç atıyordu. Bir şey atmayınca kimse mitinglere gitmeyecek diye endişe ediyorlar galiba.

Siyonizmin ve Masonluğun dayatması demokratik seçim sistemi olmasaydı, Gürcistan Yahudisi kökenli Tayyip Erdoğan, gizli Ermeni Devlet Bahçeli, Selanik kökenli Sabetaycı gizli Yahudi Meral Akşener, Dersim kökenli gizli Ermeni Kemal Kılıçdaroğlu, Sabetaycı gizli Yahudi Deniz Baykal, Sabetaycı gizli Yahudi Tansu Çiller ve benzerleri, bulundukları yerlere kadar yükselebilir miydi? Koca devletin ve milletin her anlamda yönetimi, bu kadar vasıfsız kişilere teslim edilir miydi?
 
BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp’ın da gerçek sahibi CIA’dır ve Telegram, WhatsApp’ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için http://www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi
Lütfen okuyun: Milletimiz arasında hatalı bir şekilde 'Süleymancılar' denilen 'Süleymanlılar' cemaati ve ayrıca Süleyman Hilmi Tunahan (k.s.) hazretleri hakkında en doğru bilgileri şuralardan alabilirsiniz: 

- İlmi meseleler, sohbetler, nasihatler: http://www.SuleymancilarCemaati.com

- Siyasi ve tarihi meseleler: https://medium.com/@suleymancilarcemaati
ilk yorumu sen yap
Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.