Top Social

Süleymancılar Cemaati MHP'ye destek vereceksuleymancilar-cemaati-MHP'ye-destek-verecekmi mi? | Akademi Dergisi


 ahmet arif denizolgun, Fethullah Gülen, gülen cemaati, mhp milliyetçi hareket partisi, Süleyman Hilmi Tunahan (k.s.), süleymancılar, süleymanlılar, akademi dergisi, yeni alanya

AHMET ARİF DENİZOLGUN'DAN YALANLAMA
Ulaştırma Eski Bakanı ve Kanaat Önderi Arif Ahmet Denizolgun, geçtiğimiz günlerde bir gazetede yayınlanan ve "Süleymancılar Cemaati MHP'ye destek verecek" şeklinde kamuoyuna yansıyan haberi yalanladı.

YENİ Alanya'ya açıklamada bulunan Arif Ahmet Denizolgun, kendisinin ve cemaatin sürekli siyasetle ve siyasetçilerle ilişkilendirilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirerek şöyle konuştu: 
➥ Bizim arkadaşlarımızla yaptığımız toplantılarda söz konusu haberde bahsi geçtiği gibi asla siyaset konuşulmadı.

'İŞİMİZ SİYASET DEĞİL'

Yaklaşan yerel seçimlerde herhangi bir siyasi partiyi destekleme gibi bir karar söz konusu değildir. Bizim işimiz siyaset değil, Hakka ve halka hizmettir. Hizmet üretebilmek ve topluma sunabilmek adına nasıl bir tavır ortaya koyacaksak onu belirleme noktasına geldiğimizde zaten bunu da camiamızla paylaşırız.

'GÜLEN CEMAATİ OLABİLİR'

Bu olsa olsa hükumete yakın olmak isteyen bir kesimin işidir. Sanırım, Fethullah Gülen Cemaati, hükumetle bozulan ilişkilerini onarmak için adımızı kullanmaya çalışıyor. "Bakın işte size en yakın biz varız. Bizi de kaybetmeyin" mesajını bu tür maksatlı ve gerçekdışı haberler yayarak vermeye çalışıyor olabilirler.

'İNSAFA DAVET EDİYORUM'

Ancak, biz bu tür oyunların ve kumpasların içinde hiç yer almadık ve yer almayı da düşünmüyoruz. Herkes kendi işini layıkıyla yapmalı. Başkaları üzerinden prim yapmaya çalışılmamalı. Bizimle ilgili maksatlı haberleri servis edenler ile yayınlayanları da insafa ve sağduyuya davet ediyorum.

Ulaştırma Eski Bakanı ve Kanaat Önderi Arif Ahmet Denizolgun, geçtiğimiz günlerde bir gazetede yayınlanan ve "Süleymancılar Cemaati MHP’ye destek verecek" şeklinde kamuoyuna yansıyan haberi yalanladı

Yeni Alanya'ya açıklamada bulunan Arif Ahmet Denizolgun, kendisinin ve cemaatin sürekli siyasetle ve siyasetçilerle ilişkilendirilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirerek şu görüşlere yer verdi:

"Bizim arkadaşlarımızla yaptığımız dar ve geniş katılımlı toplantılarda söz konusu haberde bahsi geçtiği gibi asla siyaset konuşulmadı. Elbette memleketimizin ve toplumumuzun bazı sorunları, sıkıntıları ile camiamızın genel konuları konuşulur. Ancak, hiçbir siyasi parti ve oluşuma destek verilmesi ya da herhangi bir siyasi tavır takınılmasına ilişkin konular gündeme bile gelmez. Bu aşamada, yaklaşan yerel seçimlerde herhangi bir siyasi partiyi destekleme gibi bir karar söz konusu değildir. Bizim işimiz siyaset değil, Hakka ve halka hizmettir. Hizmet üretebilmek ve topluma sunabilmek adına nasıl bir tavır ortaya koyacaksak onu belirleme noktasına geldiğimizde zaten bunu da kamuoyu ile değil kendi camiamızla paylaşırız."

'GÜLEN CEMAATİ OLABİLİR'

Yeni Alanya’nın "Bu tür haberlerin amacı ne olabilir?" şeklindeki sorusunu da cevaplayan Denizolgun, şöyle konuştu:

"Bu olsa olsa hükumete yakın olmak isteyen bir kesimin işidir. Sanırım, Fethullah Gülen Cemaati, hükumetle bozulan ilişkilerini onarmak için bizim adımızı kullanmaya çalışıyor. "Bakın işte size en yakın biz varız. Onlar da sizinle değil. Bizi de kaybetmeyin" mesajını bu tür maksatlı ve gerçekdışı haberler yayarak vermeye çalışıyor olabilirler. Ancak, biz bu tür oyunların ve kumpasların içinde hiç yer almadık ve yer almayı da düşünmüyoruz. Herkes kendi işini layıkıyla yapmalı. Başkaları üzerinden prim yapmaya çalışılmamalı. Bizimle ilgili maksatlı haberleri servis edenler ile yayınlayanları da insafa ve sağduyuya davet ediyorum."

İŞTE TARAF'TA YER ALAN HABER
Taraf Gazetesi'nin 22 Ağustos 2013 tarihli sayısında 'Süleymancılar MHP'yi seçti' başlığıyla yer alan haberde;
"Süleymancıların yaptıkları dar katılımlı iftar yemeğinde MHP’nin desteklenmesinin konuşulduğu, MİT’in de bu konuşmaları ayrıntılarıyla AK Parti’ye ilettiği öğrenildi." ifadeleri yer almıştı.

| Yeni Alanya Gazetesi
| Akademi Dergisi

 Lütfen okuyun : Milletimiz arasında hatalı bir şekilde ‘Süleymancılar’ denilen ‘Süleymanlılar’ cemaati ve ayrıca Süleyman Hilmi Tunahan (k.s.) hazretleri hakkında en doğru bilgileri şuralardan alabilirsiniz:

➥ İlmi meseleler, sohbetler, nasihatler: http://www.SuleymancilarCemaati.com

➥ Siyasi ve tarihi meseleler: https://medium.com/@suleymancilarcemaati

BU YAYINI SOSYAL AĞLARA PAYLAŞMAYIN çünkü kimse görmeyecek!

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere Amerikan sosyal ağlarının hiçbirinden sağlıklı bir şekilde takip edemezsiniz. Sekiz senedir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut delil ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. Telegram, yine bir CIA projesi olan WhatsApp’ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için şu Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi
ilk yorumu sen yap
Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.