Top Social

Kanser, zeytinyağı ve kuru incir | Akademi Dergisi

süleyman hilmi tunahan, hasan arıkan, sağlık tavsiyeleri, kanser, zeytin yağı, incir, mehmet fahri sertkaya,

KANSER, ZEYTİNYAĞI ve KURU İNCİR 


Yayınlarımız ülke genelinde ses getiriyor. Sağlık sitelerinde, bitkisel destek kürlerinin tavsiye edildiği sitelerde ve sosyal medyada büyük bir hızla yayılıyor bu tarif... Şimdiden milyonlarca insana ulaşmış durumda...


Ülke genelinde kısa sürede on binlerce sevindirici netice alınacağına, bu tarifin önümüzdeki yıllarda Türk kültürünün vazgeçilmezi olacağına kesinlik derecesinde eminiz. 

İyi bilinmeli ki Allahü teala Tin suresinde incirin ve zeytinin üzerine yemin etmiştir. Üzerine yemin edilen incirde de zeytinde de çok hikmetler, çok hastalıklara şifalar vardır.
 

Süleyman Hilmi Tunahan hazretleri "Hekimler kanserin incir ile tedavi edilebileceğini öğrenecekler" buyurmuştur ve incirin zeytin yağında bekletilerek yenilmesini bizzat kendileri tavsiye buyurmuştur. Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin kıymetli talebelerinden Hasan Arıkan hocamız, bizzat dinlediği bu tarifi şu şekilde anlatmıştır; 

Ben üstazımız Süleyman Hilmi Tunahan k.s. dan duydum buyurdular ki; 
 
"Hekimler kanserin incir ile tedavi edilebileceğini öğrenecekler"

Hasan Arıkan hocamız devamında buyurdular:

➥ ''Kuru inciri yıkayıp suyunu sızdırın. Kuşbaşı doğrayıp alabildiği kadar kavonoza (hakiki) zeytin yağı ile beraber doldurup ağzını kapatın. 3-5 gün bekletip sonra sabah akşam yiyin. Buna devam edin. Ben nice umutsuz vak'alar gördüm. Cenab-ı Hak bu vesileyle şifa verdi.''


Bu tarif şu şekildedir:


''Kuru incirler yıkanır. Suyu süzülür ve kuş başı doğranır. Bir kavanoza konulup üzerini örtecek kadar hakiki zeytinyağı dökülür. Kapağı kapatılıp 3-5 gün bekletilir. Sonra sabah akşam aç karına yenilir. Bu usule bir kaç ay devam edildikçe, faydası mutlaka görülür.''

Zeytin yağı diğer yağlar gibi değildir. Bir meyve suyu gibidir. Tek başına bile içilebilir ve haricen kullanılıp vücuda sürülebilir. Çok hastalıklara şifadır. Yüze ve saça tek başına zeytin yağı sürülerek bile çok güzel neticeler alınabilir.



****
YETMİŞ DERDE DEVA VARDIR



Hadis-i şeriflerde buyruldu ki; 


Zeytin yağını yiyiniz ve onunla yağlanınız. Zira onda yetmiş derde devâ vardır. Bu dertlerden birisi de cüzzam hastalığıdır. (Hadîs-i Şerîf, Kenzü'l-Ummâl)



Zeytin yağını ekmeğe katık ediniz ve onunla yağlanınız. Zirâ o, mübârek bir ağaçtandır.” 

Peygamber efendimiz (s.a.v.), zâtülcenp (akciğer zarı iltihabı) hastalığının tedâvisi için de zeytin yağını tavsiye etmiştir.


Kur’ân-ı Kerîm’de meâlen;


Ve bir de ağaç yarattık ki, Tûr-i Sinâ’dan çıkar; hem yağ bitirir, hem yiyeceklerine bir katık.” (Mü’minûn Sûresi, âyet 20) buyuruldu.


 Lütfen okuyun : Milletimiz arasında hatalı bir şekilde ‘Süleymancılar’ denilen ‘Süleymanlılar’ cemaati ve ayrıca Süleyman Hilmi Tunahan (k.s.) hazretleri hakkında en doğru bilgileri şuralardan alabilirsiniz:

➥ İlmi meseleler, sohbetler, nasihatler: http://www.SuleymancilarCemaati.com

➥ Siyasi ve tarihi meseleler: https://medium.com/@suleymancilarcemaati

BU YAYINI SOSYAL AĞLARA PAYLAŞMAYIN çünkü kimse görmeyecek!

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere Amerikan sosyal ağlarının hiçbirinden sağlıklı bir şekilde takip edemezsiniz. Sekiz senedir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut delil ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.
Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. Telegram, yine bir CIA projesi olan WhatsApp’ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için şu Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi