Top Social

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin kıymetli sözlerinden: Gerçek vatanseverlik nedir?

kıymetli sözleri, hikmetli sözleri, süleyman hilmi tunahan, vatanseverlik,

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin kıymetli sözlerinden:

"Senden daha iyi hizmet edeceğine inandığın bir kardeşin varsa, makamını ona ver. İşte gerçek vatanseverlik budur."


"Mânevî harb cepheleri, manevî asker ve silâhtan hâli değildir. Cenâb-ı Hak düşmanları birbirine düşürür. Düşünmeyin, sadece vazifenizi bilin (hizmetinize devam edin). Sizler Allah'ın memuru, Peygamberin memuru, dinin memuru, kitabullahın memuru, füyuzât-ı ilâhiyeyi tevzî memurusunuz. Vazifeniz, batağa düşmüş olan Ümmet-i Muhammedi bataktan kurtarmak, gaye rızâı ilâhidir. Şu beş memuriyete mazhar bulunan kimse, razzâk-ı âlem olan Allahü Teâlâ'nın memuru olur da, rızık endişesi çeker mi? Devlet, memurunun maaşını verir de, Mevla memurunu mahrum eder mi? 'El-mücahid fi sebilillah, el-müştâk ilâ cemâlillah, hüve ünvanüküm' sizin hüviyetinizdir."

| Akademi Dergisi

 Lütfen okuyun : Milletimiz arasında hatalı bir şekilde ‘Süleymancılar’ denilen ‘Süleymanlılar’ cemaati ve ayrıca Süleyman Hilmi Tunahan (k.s.) hazretleri hakkında en doğru bilgileri şuralardan alabilirsiniz:

➥ İlmi meseleler, sohbetler, nasihatler: http://www.SuleymancilarCemaati.com

➥ Siyasi ve tarihi meseleler: https://medium.com/@suleymancilarcemaati

BU YAYINI SOSYAL AĞLARA PAYLAŞMAYIN çünkü kimse görmeyecek!

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere Amerikan sosyal ağlarının hiçbirinden sağlıklı bir şekilde takip edemezsiniz. Sekiz senedir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut delil ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.
Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. Telegram, yine bir CIA projesi olan WhatsApp’ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için şu Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi