Top Social

"Süleymancılar Ak Partiye oy verecek" mi? İşte gerçekler... | Mehmet Fahri Sertkaya

süleymanlılar, akp, akp'nin gerçek yüzü, akit gazetesi, Akit'in gerçek yüzü, Recep Tayyip Erdoğan, süleyman hilmi tunahan,


"Süleymancılar bu seçimde de"... Evet bu seçimde de her seçimde olduğu gibi AKP'ye oy vermeyecekler.

YALANLAR... YALANLAR... VE HEP AYNI TAKTİKLER...

Neymiş, "Dünyaya hakim olacak" mış...

Yine bir seçim arefesinde yine aynı gayretler. Bu gibi iddialar tamamen uydurmadırRecep Tayyip Erdoğan doğduğunda Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin kucağına vermişler ve o da "Benim bu evladım dünyaya hakim olacak" buyurmuş. Tamamen art niyetli bir uydurmadan ibaret bu bilgi. Erdoğan çok uzun yıllardır Süleymanlı cemaatine selam bile verememektedir. Süleymanlı cemaati de kendisine genel seçimlerde bir kez olsun oy vermemiş, bu seçimde de kesinlikle vermeyecektir.

Süleymanlı cemaati ile Erdoğan'ın arası eskiden beri o kadar açıktır ki, Erdoğan merhum Kemal Kacar'ın cenaze merasimine bile katılamamıştır. Kemal Kacar döneminde olduğu gibi ondan sonraki dönemde de kendisine ve önde gelen Siyonist aktörlerce kendisine  kurulan proje ve ihanet partisi AKP'sine destek verilmediğini, asla da verilmeyeceğini anlayınca, Kur'an Kursu yıktıracak kadar ileri derecede karşılıklar vermiştir. Cemaatimizin idarecisi de Kur'an Kursu bile yıktırabilecek kadar ileri giden Erdoğan'a sözlü olarak gayet sert gayet net ve içinde bulunduğu hali tarif eder hüküm cümleleri kullanarak karşılık vermiştir. Duyanlar titreyip kendi akıbetlerinden endişe etmiş "Allah'ım ayaklarımızı dinin üzerine sabit kıl" demek zorunda kalmışlardır.

Cemaatimizin en başında beri tavrı bu kadar açık, net ve sert iken, bunca yıl sonra bile kendisini Süleymanlı olarak tanıtarak AKP şakşakçılığı yapan her kimi görürseniz görün, itibar etmeyin. Yüzüne tükürüp geçebilirsiniz. Tavsiyemiz, laf anlatmak için bir dakikanızı bile harcamamanız yönünde. Zira onun AKP  taraftarlığı da Süleymanlılığı da yalandan ve aldatmadan ibarettir. O gördüğünüz yiyici, menfaatini düşünen bir münafıktır. On milyonlarca bağlığı olan dünyanın en büyük ehli sünnet cemaatinde de, elbette münafıklar, samimiyetsizler, maddi faydalanma niyetinde olanlar olacaktır. Peygamberimizin (s.a.v.) arkasında beş vakit namaz kılan münafıklar bile vardı. Bunlara Hz. Allah (c.c.) mühlet verir, sonra hak ettikleri feci sonu verir. 

Ayrıca cemaatin sosyal medyalar üzerinde tek bir resmi sayfası dahi mevcut değildir. Cemaat adına yayın yapan sayfaların ve sitelerin TAMAMI izinsiz ve art niyetlidir. Cemaatimiz bunlara davalar açmakta, gecikmeli de olsa adalet yerini bulmakta ve cezalar almaktalar.

Son olarak adı Nakit mi Akit mi Vakit mi karışmış, 20-30 bin okuyucusu bile olup olmadığı tartışmalı olduğu halde, devletin/kamu kurumlarının nakit getirisi yüksek en büyük reklamlarını bile her nasılsa alabilen, kendilerine "Bu nasıl olabiliyor?" diye gayet medenice sorulduğunda bile bir cevap vermeyen, veremeyen bir gazetenin, daha önce yaptığı gibi yapıp, son günde manşetten "Süleymanlı cemaati de AKP dedi." şeklinde yalan haberleri bu seçim öncesinde de yapması ve alışkanlık haline getirdiği böyle gayri ahlaki hareketi yeniden yapması da mümkün görünüyor. Bunlara da itibar etmeyin.

Mehmet Fahri Sertkaya  | Akademi Dergisi


 Lütfen okuyun : Milletimiz arasında hatalı bir şekilde ‘Süleymancılar’ denilen ‘Süleymanlılar’ cemaati ve ayrıca Süleyman Hilmi Tunahan (k.s.) hazretleri hakkında en doğru bilgileri şuralardan alabilirsiniz:

➥ İlmi meseleler, sohbetler, nasihatler: http://www.SuleymancilarCemaati.com

➥ Siyasi ve tarihi meseleler: https://medium.com/@suleymancilarcemaati

BU YAYINI SOSYAL AĞLARA PAYLAŞMAYIN çünkü kimse görmeyecek!

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere Amerikan sosyal ağlarının hiçbirinden sağlıklı bir şekilde takip edemezsiniz. Sekiz senedir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut delil ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.
Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. Telegram, yine bir CIA projesi olan WhatsApp’ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için şu Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi