Top Social

Duyulmamış gerçekler: Süleymancılar CIA'ya ve AKPKK'ye karşı | Akademi Dergisi'nden Mehmet Fahri Sertkaya anlatıyor [video]

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya,  akpkk'nin gerçek yüzü, Recep Tayyip Erdoğan, cia, mossad, içimizdeki israil, süleymancılar, ahmet arif denizolgun, kripto yahudiler, video izle, gerçek yüzü,


ÇOK PİŞMAN OLDULAR 

Meydanı boş zan edip ne tuzaklar kurdular ama sertkayaya çarptılar. "Süleymancılar MİT'in ve CIA'nın kontrolünde" iftiraları atan AKPKK sempatizanları, aslında AKPKK'nin CIA ve MOSSAD tarafından kurulup kontrol edildiği gerçeği ile yüzleşmek zorunda kaldılar. Üstelik bu kadar izah ve ispata rağmen batıla hizmet etmeye devam ediyorlar. Tek farkla ki artık meydanın boş olmadığını, aslında kendilerinin bomboş olduğunu iyice anladılar. Av. Hayrullah Karadeniz isimli bir şahsın soysal medya profili üzerinden yazıp dağıttığı bir fitneye en baştan, en yerinde karşılığı vermek için çekilen bu videomuzu izlemeden önce, söz konusu Hayrullah Karadeniz yazısını şuradan okumalısınız: BİR MEVTANIN ARDINDAN:

➥ Süleymanlı Cemaati 1982 yılından beri MİT'in kontrolünde mi? 

➥ Merhum Kemal Kacar MİT ile kimsenin bilmediği bir anlaşma mı yaptı? 

➥ Merhum Arif Ahmet Denizolgun MİT'in kontrolünde miydi? 

➥ Süleymancılar diye anılan Süleymanlılar cemaatinin yeni idarecisi Alihan Kuriş bey değil de Hüseyin Kaplan ya da Mehmet Denizolgun mu olmalıydı? 

➥ Hüseyin Kaplan'a ya da Mehmet Denizolgun'a haksızlıklar yapıldı mı? 

➥ AKPKK Süleymanlılar cemaatini bölmek ya da daha öncelikli olarak bölmeden tamamının idaresini ele geçirmek mi istiyor? 

➥ Basında, medyada ya da sosyal medyada birileri, AKPKK adına Süleymanlılar cemaatini bölmeye yönelik taktik mücadeleler mi veriyor?

➥ AKPKK kendisine bir sözde İslami cemaat mi kurmak istiyor? Süleymanlılar cemaatinin hocalarını yüksek maaşlar, özel araçlar ve para gücü ile kendine çekmeye mi çalışıyor? Ali Kangel kimdir ve bu iddiaların neresindedir? 

➥ AKPKK'yi kuran ve yöneten asıl güç, siyonizm ve içimizdeki İsrail midir? 

➥ Süleymanlılar cemaati CIA'ya mı hizmet etti yoksa CIA'nın AKPKK ve Diyanet işleri başkanlığı üzerinden ve FETÖ'yü de kullanarak uygulamaya soktuğu dinler arası diyalog, medeniyetler ittifakı, ortak din projesi, BOP islamcılığı ya da ılımlı İslamcılık projelerine karşı devasa bir mücadele mi verdi? 

➥ Muammer Aksoy, Çetin Emeç, Abdi İpekçi, Ahmet Taner Kışlalı ve benzerleri neden ortadan kaldırıldı? Bunları müslümanların öldürdüğü iddiaları doğru mu? Muammer Aksoy Süleymanlılar cemaatine yakınlaştı mı? 

➥ Süleymanlılar cemaati, Türkiye ve dünya siyasetini ne kadar doğru okuyabiliyor ve ne kadar doğru kararlar alabiliyor? İslamcılar ve bozuk tarikatlar mı, Süleymanlılar mı telafisi imkansız ve vebali korkunç hatalar yapıyor? 

➥ MİT Amerika'nın kontrolünde miydi? MİT ancak Hakan Fidan sayesinde mi millileşti? 
➥ Amerika'nın ve koalisyon ortaklarının 90'ların başından beri orta doğudaki niyetleri nelerdi? Bu planlara mani olan MİT değil miydi? 

➥ Özal, Eşref Bitlis ve ismi bilinen bilinmeyen binlerce vatan evladı, şimdi AKPKK'nin gönüllü olarak hizmet ettiği BOP ya da Büyük İsrail projesine, hain planlara mani olmak için mi can verdiler, bedel ödediler? AKPKK böyle yapacaktıysa onlar neden bedel ödediler? 

➥ 28 Şubat'ta darbe yapan İçimizdeki İsrail'in asıl gayesi neydi? 94'ten 97'ye kadar kimler tasfiye edildi... 

➥ Susurluk tiyatrosu ile neye hizmet edildi. 

➥ Hakan Fidan üzerindeki şaibelerden neden aklanmıyor? Kendisi hakkındaki çok ağır iddialara bile neden açıklama getirmiyor? 

➥ Hakan Fidan, Karay Yahudisi Ahmet Davutoğlu'nun adamı mı? Fidan'ın NATO'cuların himayesinde yükseltildiği doğru mu? Bir insan Hakan Fidan ile Recep Tayyip Erdoğan'ı nasıl olabilir de bir arada savunabilir. 

➥ KİPTAŞ denilince aklımıza neler gelmelidir. KİPTAŞ'ta yönetici olmak kolay mıdır, zor mudur, neler gerekir? 

➥ CIA'nın ve MOSSAD'ın kurup kullandığı AKPKK, önümüzdeki süreçte de Süleymanlılar cemaatini bölmek ya da bölmeden kontrolünü tamamen eline almak için mücadele edecek mi? Bu uğurda neler yapabilirler? 

➥ AKPKK'nin bazı karanlık ve pis işleri için bol bol harcadığı paraların kaynağı nedir? 

➥ Süleymanlılar Putin'in Suriye'ye gelip müdahale etmesine neden üzülmediler, hatta neden sevindiler? 

➥ İHH gerçekten bir yardım kuruluşu mu? İHH'nın adı çok büyük suçlara, savaş suçlarına, terör suçlarına karıştı mı? 

➥ CIA ve MOSSAD'ın, AKPKK üzerinden Süleymanlılar cemaatini ele geçirme projelerinde kullandığı isimler, gerekli üstün meziyetlere sahip kişiler mi? 

➥ 15 Temmuz gerçek bir darbe mi? Yoksa Erdoğan'ın bir kurgusu mu? 

➥ OHAL ilan edilmişse, gerçekleri bilenler ve ispat edenler susmalı mı? 

➥ Hain üst akıl denilen kimdir? FETÖ mü, CIA mı? Peki AKPKK'nin arkasında CIA ve MOSSAD olduğu bir iddiadan mı ibaret, yoksa ispatları var mı? 

➥ AKPKK bir proje partisi mi? Abdurrahman Dilipak bunu itiraf etti mi? 

➥ Ergün Diler ne yapmak istiyor, neyi tartışmak istiyor? Neye öncülük etmek istedi? 

➥ AKP, vatana, dine, millete, devlete ihanet etti mi? 

➥ Ali Kangel itibar edilecek, peşinden gidilecek birisi midir?


Duyulmamış gerçekler: Süleymancılar CIA'ya ve AKPKK'ye karşı | Akademi Dergisi'nden Mehmet Fahri Sertkaya anlatıyor [video]



Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi