Top Social

Merih ile dünya arasında bir ademoğlu: Mehdi Amca | Akademi Dergisi | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, mehdi amca, mars, mars'ta yaşam var mı, süleyman hilmi tunahan, ufo, ufo'lar gerçek mi, müslüman genç, 18 bin alem, mürşid-i kamil, teknoloji,


Bu kişi, tam anlamı ile bu dünyadan değildi. 

İki dünya görmüştü..

Bu kişi Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin talebelerinden Mehdi Amca...

Arap olan bu zat, Akademi Dergisi'nin ve SpaceExplorer.TV'nin uzun yıllardır Merih(Mars) hakkında kendine güvene güvene yazdığı ve yıllar geçtikte birer ikişer ispat edilen gerçeklerin kaynağı...

Bu Mehdi Amca, bu bilgileri beş-on sene önce değil, onlarca sene önce anlattı. Çünkü onlarca sene önce Merihlilerle bir araya geldi. Buradan alındı, o hiç kimseye ve hiçbir şeye zarar vermeyen ve dünyanın her yerinde artık binlerce kere kayda alınan UFO'lardan biri ile Merih'e götürüldü. 

Yaklaşık iki saat 45 dakika süren yolculuktan sonra Merih'e vardıklarında, oradaki Müslüman Merihliler tarafından büyük bir alaka ile karşılandı, çokça hürmet edildi ve onlara sohbet verdi. Sonra tekrar geri getirildi.
 
Geldikten sonra, buradaki kardeşlerimize yaşananları anlattı. Ne anlattı ise üzerine geçen onlarca sene boyunca birer ikişer ispat edildi, gerçek çıktı, çıkıyor, çıkacak...


Zaten o gidip gelmeden önce, Süleyman Hilmi Tunahan hazretleri de çok şeyler anlattı. Bu dünyanın son peygamberi nasıl ki aynı zamanda 18 bin alemin, yani üzerinde hayat bulunan trilyonlarca gezegenin son peygamberi ise, dinin merkezi olan bu dünyamızın son mürşid-i kamili de, 18 bin alemin son mürşid-i kamilidir. Bütün alemlerde küfür ile İslam'ın mücadelesi devam ederken, bütün rabıta ehli feyzini o son mürşid-i kamil vesilesi ile alır. 

Mehdi Amca, geri getirildikten sonra, merakla sualler yönelten o zamanki talebelere çok şeyler anlattı. Anlattıkları özetle şunlar:

➥ Merihlilerin boyları bizim çocuklarımız gibi... Yetişkinlerinin boyları ancak bizim çocuklarımız kadar.

➥ Vücutlarında saç, sakal, kaş bile yok. Tamamen tüysüzler. 

➥ Gözleri iri. Kafaları bedenlerine nispetle daha iri. (Kendilerine göre normal, bizim vücut yapımıza kıyasla kafa-beden oranı farklı)

➥ Son derece medeni, ahlaklı, eğitimli insanlar

➥ Gezegende yaklaşık (o zaman) bir milyar kadar Merihli insan var.

➥ Merihlilerin ezici çoğunluğu Müslüman ve gezegenin tamamına hakim olmuşlar.

➥ Teknolojide bizden çok daha ilerideler. 

➥ Dünyaya zarar vermek isteseler oradan buraya gelmelerine bile gerek yok. Kendi gezegenlerinden dünyamızı yakıp yıkacak teknolojiye bile sahipler.

Şaşırdınız mı? Uçuk mu geldi? Bakın burada neler neler ispat edildi: 

NASA bu gerçeği daha fazla gizleyemeyecek; Uzaylılar çoğunlukla gayet medeni, iyi niyetli ve Müslüman insanlar.