Top Social

Süleymancılar cemaati 16 Nisan referandumunda EVET mi HAYIR mı diyecek? | 4. yayın | Seçimlere ramak kala ''Süleymancılar da evet dedi'' tarzında maksatlı haberler yapan Şevket Tandoğan, çok zor duruma düştü. | Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Ak parti, akademi dergisi, akit, Mehmet Fahri Sertkaya, oy, Recep Tayyip Erdoğan, referandum, seçim, süleymancılar, şevket tandoğan, yeni akit,

Yine çok sorulan, çok merak edilip tartışılan meseleler, olaylar ve şahıslar...  Süleymancılar cemaati, 16 Nisan 2017 referandumunda neden HAYIR diyecek, bunu hala anlayamamış olanları, geçmişten bu güne doğru bilgilendirecek, gerçekleri gösterecek, Menderes ile Erdoğan arasında hiç fark olmadığını ispat edecek bir video anlatım... 

İŞTE VİDEODAKİ BAZI KONU BAŞLIKLARI

➥ Demokrat Parti, Adnan Menderes ile Adalet ve Kalkınma Partisi, Recep Tayyip Erdoğan arasındaki benzerlikler neler? 

➥ İki lideri ve partiyi de masonlar mı, #İçimizdekiİsrail mi iktidara taşıdı?

➥ İki partinin de için yoğun oranda gizli Yahudi, gizli Ermeni ve Mason mu dolu/doluydu?

➥ Adnan Menderes'in kabinelerinde Türk ve Müslüman bakan var mıydı?

➥ #SüleymanHilmiTunahan hazretleri Demokrat partiyi ya da Menderes'i desteklemiş miydi? 

➥ Süleymanlı cemaatinden uzaklaştırılmış Şevket Tandoğan gibilerin İslamcı medyada yazdıkları doğru mu? Süleymancılık ile Menderes ya da günümüzdeki kopyası Ak parti yan yana anılabilir mi?

➥ Süleyman Hilmi Tunahan hazretleri Adnan Menderes'e uzun uzun dua etti mi yoksa; yakın talebelerine "Evlatlarım bu Menderes müslüman değil, siyaset yapıyor. Aldatıyor." dedi mi?

➥ Süleymancılar Menderes'e karşı kimi destekledi ve neler başardı?

➥ Ziya Sunguroğlu'nun notlarında, Süleyman Efendi'nin, Menderes'e dua ettiğine dair bir not var mı?

➥ Adnan Menderes, İslam'a, devlete ve millete zararlı çok sayıda kararını ve işini, Celal Bayar ve masonların baskısı ile, istemeye istemeye mi aldı/yaptı?

➥ Bir Müslüman, bir Süleymanlı, Adnan Menderes'i nasıl bilmelidir ve o döneme bakışı nasıl olmalıdır?

➥ Süleyman Hilmi Tunahan hazretleri Adnan Menderes'e; ''Canından olacaksın, idam edileceksin'' dedi mi?

➥ Adnan Menderes, İslamcı medyanın desteksiz atan yazarlarının iddia ettiği gibi, ilk gençlik yıllarından itibaren sıradışı bir karakter miydi? Ahlaklı, edepli, dava sahibi, devlete millete hizmet yolunda bir kişilik miydi?

➥ Adnan Menderes ailenin çiftliğinin başına geçince, çiftliğin kahyası neden kız kardeşini silahla vurup öldürdü?

➥ ''Adnan Menderes'in aşkları'' yoksa ''Adnan Menderes'in metresleri, fahişeleri ve zinaları'' mı?

➥ Ali Haydar efendi nasıl oldu da bu kadar büyük bir aldanış içinde oldu? Olaylar yaşanırken, Ali Haydar Ahıskalı neredeydi? Gerçeklere nasıl olup da bu kadar uzak kaldı? 

➥ Ali Haydar Ahıskalı gerçek bir mürşid-i kamil miydiİsmailağa cemaati gerçek bir cemaat ve tarikat mı? 

➥ Cübbeli Ahmet hoca diye anılan Ahmet Mahmud Ünlü Akademi Dergisi ile atışırken haklı mıydı? Tavırları samimi mi idi?

➥ Cübbeli Ahmet Hoca#MehmetFahriSertkaya'nın karşısında beş koca sene susup, sonra neden küfürler, hakaretler ve milleti #mfs'nin üzerine sevk etmek gibi çirkin tavırlarla gürültü çıkarmak zorunda kaldı?

➥ Süleyman efendi, Cezayir müslümanları için gayrete gelince karşısında Demokrat partiyi mi buldu?

 Demokrat parti ya da Adnan Menderes, Cezayir meselesinde, İsrail meselesinde, Kore savaşı meselesinde neden hep Siyonizme hizmet etti? Bunları istemden mi yaptı?

 Adnan Menderes; ''İşte şimdi bu müslümanların/islamcıların ümüğünü sıkacağım. Onları perişan edeceğim.'' dedi mi?

 Adnan Menderes'in Ayhan Aydan'dan olma veled-i zinası sağ mı ölü mü doğdu?

➥ Ayhan Aydan'ın kocası, neden yurt dışına gidip de bir ömür ülkeye geri dönemedi? Adnan Menderes ona ne yaptı?

 Adnan Menderes'in Ayhan Aydan'ın kocasına yaptığı hareketi, birisi çıkıp Adnan Menderes'i İslam'ı da malzeme ederek savunan yazarcıklardan birine yapsa, biz de hoş görsek, tavrı ne olur?

➥ Mehmet Fahri Sertkaya Ali Haydar Ahıskalı'dan daha mı iyi biliyor? Haddini aşmıyor mu?

➥ Gizli Ermeni İsmet İnönüAdnan Menderes'in siyasi hayatını bitirebilecek güce sahip iken buna neden teşebbüs bile etmedi?

➥ Adnan Menderes Kamal Atatürk'ün devrimlerine karşı devrim yaptı mı?

➥ Menderes, masonları ters köşe mi yaptı, yoksa zaten masonlara mı çalışıyordu?

 Menderes döneminde, Celal Bayar'ın bile İslami serbestlikler yapmaktan yana olmasını nasıl yorumlayabiliriz? Menderes döneminde yapılan İslami serbestliklerin arka planı neydi?

 İmam Hatipleri, Yüksek İslam Enstitülerini, İlahiyatları kimler neden kurdu? Henüz Menderes iktidara gelmeden, ağzından Allah kelamı çıkmayan İsmet inönü'nün imam hatipler açmasını nasıl yorumlamalıyız?

 Adnan Menderes sabetayist miydi? Bu yeterince ispat edilmedi mi? Oğlu Aydın Menderes bile bunu itiraf etmedi mi? Öyle ise İslamcıların derdi ne? Neden ısrarla ve yalan yanlış bilgiler ile Adnan Menderes'i ve Demokrat partiyi ve şimdiki kopyalarını savunuyorlar?

➥ İslamcı medya, Süleymanlılardan özür dilemek erdemini sergileyebilecek mi?


➥ Tarihi hakikatler bu meselede de Süleymancıların haklı olduğunu gözler önüne sermedi mi?

www.AdnanMenderes.Kim



Süleymancılar, Adnan Menderes, Demokrat parti, içimizdeki İsrail ve AKPKK | Mehmet Fahri Sertkaya anlatıyor...




YALAN - Süleyman Efendi HazretlerinininRecep Tayyip Erdoğan hakkında "Bu benim evladım bütün dünyaya hakim olacaktır." şeklinde bir sözü yok. Bu söz, dinini bile dünya menfaat ve siyasetine alet edenlerin, İslamcıların uydurması. 

➥ Evet, Erdoğan'ın, anne ve babasının Süleymanlı olduğu doğru. Hatta Erdoğan'ın kendisi de Süleymanlıların kurslarında talebelik yapmıştır. Babası da Erdoğan'ın boşbakanlığı döneminde yıktırdığı ve Erdoğan'ın kendisinin de kaldığı Kasımpaşa Kur'an kursunun ihvanındandıErdoğan'ın okuduğu Kur'anı dinleyip; "Ne güzel usulüne-kıraatine uygun okudu" deyip övünenler bilmeli ki, o okuyuşu ona, daha sonra hususi olarak ilgilenerek yıktırdığı Kasımpaşa Kur'an kursunda öğrettiler. 

Bir insanın bu kurslarda çocukken talebelik yapmış olması, anne ve babasının bu yola bağlı olması, o insanın hayatının sonuna kadar istikamette gideceği ve imtihanları kazanacağı anlamına gelmez. Sözüm meclisten dışarı, hiç kimseyi kastetmeden yazıyorum; Bu alemde nice peygamberlerin bile eşleri ve evlatları helak olmamış mı? Belam bin Baura gibi akıl almaz manevi makamlara yükselmiş bir veli tepetaklak olmamış mı? Kur'an-ı Kerim'de onun hakkında mealen "İşte bunlar dilleri dışarı sarkmış köpekler gibidirler" buyurulmamış mı?



➥ Pek anlatılmaz ama sizler bilin, Erdoğan Süleymanlı cemaatinin sadece şimdiki idarecisi ile değil, merhum Kemal Kacar ile de anlaşamazdı. Henüz ortada AKP yok iken ve CIA-MOSSAD içimizdeki çeşitli uzantılarını devreye sokup böyle bir parti kurmak ve müslümanları aldatıp BOP'u yani Büyük İsrail Projesini gerçekleştirmek yolunda Türkiye'yi etkin şekilde kullanmak planına kalkıştığı sırada... CIA ortadoğu masası şefi, ABD'nin büyük elçisi, içimizdeki İsrail'in en büyük iş adamları bu projeyi kurmakta oldukları sırada... Henüz gizli Yahudi Ayşe Arman Dormen bile "Ayy, Ben de AKP'li oluyorum galiba" diye yazmadan çok çok önce... Kemal Kacar merhum Tayyip'e "Bu işlere girme! Fazilet partisine de geçme" demiş ama Erdoğan dinlememiştir. Daha sonraki süreçte, Erdoğan Kemal Kacar'ın yanına bile girememiş, kendisi ile görüşmek istese de görüşememiştir. Erdoğan'ın yüzüne bile bakan olmamıştır. Hatta öyle ki Kemal Kacar'ın vefatında, Erdoğan cenaze merasimine bile katılamamıştırErdoğan gazetelere verdiği taziye ilanında "Rahatsızlığım nedeni ile cenaze merasimine katılamadığım merhuma Allah'tan rahmet... " şeklinde cümleler kurmuştur. 



➥ Tamamen CIA ve MOSSAD ve içimizdeki İsrail tarafından kurulan ve kurucu kadrosunun büyük kısmı gizli Yahudi, gizli Ermeni ve mason olan bu partiye, Süleymanlı cemaati hiçbir zaman oy vermemiştir. Evet, oy verilmeyeceği açıklandığında, cemaatimize mensup olduğunu iddia eden bazıları vermiş olabilir. Lakin bu, cemaatimizi bağlamaz. Cemaatimizin, merkezimizin duruşu o gün de, bu gün de bellidir. 


➥ Bunca hadisenin içinde Erdoğan, cematimizin şimdiki idarecisinin kardeşini ve bu kardeşin yakınında bulunan isimleri, seçilebilecekleri yerden AKP adayı göstermek ve vekil yapmak taktiği sergilemiş ama bu çabaları da eline yüzüne bulaşmıştır. Bilenler bilir ki, bu kişiler cemaatimizden çok AKP'nin başına bela olmuşlardır.

➥ Cemaatimizin şimdiki lideri de, bundan yıllarca önce Erdoğan söz konusu olduğunda, dini olarak kullanılabilecek en ama en ağır ve son sınır olan sözleri kullanıp, yakın gelecekte yargılanıp suçlu bulunup idam edileceğini bile söylemiştir. Sözünü esirgememiştir. Bu, gizli saklı da değildir. AKP'liler de bunu bilir. Kasımpaşa kursunun, yıkımın ihtiyaten durdurulması yönünde mahkeme kararı olmasına rağmen, hususi olarak hasta yatağındaki Erdoğan tarafından ilgilenilip yıktırılmasının, elbetteki bir arka planı var ve bu yazdıklarımı arif olanlar elbette ki anlar. Bütün bu süreç, gizli saklı, bilinmeyen bir süreç de değildir ve ayrıntısı ile medyaya ve özellikle köşe yazılarına yansımıştır. Böyle bir zamanda cemaatimizin idarecisi, hala AKP peşinde koşan ve kendisinin Süleymanlı olduğunu iddia edebilen samimiyetsizlere "Şu kurslarda içtiğiniz çorbalar bile haram olsun" demiş ve bunları topluca kovmuştur. 

➥ Şu son ve hileli seçimlerde bile "Biz Erdoğan'a değil Davutoğlu'na ve AKP'ye oy veriyoruz" bahanesi ile AKP'ye oy veren ve verdirenler olmuş ve cemaatimiz derhal gereğini yapıp bunlarla tek tek ilgilenmiştir.


''Bu benim evladım Tayyip Erdoğan, bütün dünyaya hakim olacaktır.'' | Süleyman Hilmi Tunahan | Mehmet Fahri Sertkaya anlatıyor...


ilk yorumu sen yap
Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.