Top Social

HAYIR diyecek olan Süleymancılara karşı hukuksuzluklar arttı. Süleymancılar Erdoğan'a REST çekti | Mehmet Fahri Sertkaya

referandum, evet, hayır, Recep Tayyip Erdoğan, akp'nin gerçek yüzü, Ak parti, Mehmet Fahri Sertkaya, internet sansürü, sansür, gerçek yüzü, video,

Süleymancılardan Erdoğan'a "Kendine gel" resti. 

Hukuk tanımaz Erdoğan'dan 'Yanlış yapmışsam, doğrusu hoşuma gitmemiştir' tavrı...

HAYIR diyecek olan Süleymancılar cemaatine karşı, giderek daha hukuksuz ve keyfi ve suç kapsamında olan karşılıklar veren Erdoğan, artık iyice hatları gerdi. Süleymancılar Erdoğan'a artık REST çekti. 

Bu video, iyice haddini aşan ve hukuku ayaklar altına alan, sahte diplomalı sözde cumhurbaşkanı sucukçu Erdoğan'a rest videosudur.

Haklılığına inanıyorsa, yanlış karar aldığımıza inanıyorsa, hemen bu akşam bizden biri ile herhangi bir kanalda canlı yayına çıksın ve bütün T.C. vatandaşları gerçeği görsün. Değilse bilsin ki Süleymanılar bu derece hukuksuz müdahaleler karşısında sessiz kalmayacaklar. Bunun hesabını hukuk yolu ile soracaklar. 

İlgili videoyu izleyin!


ilk yorumu sen yap
Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.