Top Social

O inandığınız ve gerçek sandığınız "Süleymancılar da AK Parti dedi'' haberleri var ya, işte onlar artık olmayacak. Çünkü Şevket Tandoğan da çok zor durumda... | 5.yayın | Mehmet Fahri Sertkaya | AkademiDergisi

16 nisan, ak parti, akademi dergisi, cia, evet, gerçek yüzü, haber 7, hayır, islamcılar, mehmet fahri sertkaya, mossad, müslüman genç, referandum, süleymancılar, şevket tandoğan, turan kıratlı,

NASIL DA İÇİM ACIDI, NASIL... 

''Süleymancılar da EVET diyecek'' mi?


Yazık, Temmuz 2016'dan bu yana Şevket Tandoğan bir tek yazı bile yazamadı. Adını bile duyurmadı. Ortalıkta görünmedi. Birden sırra kadem bastı bu Şevket Tandoğan...



Halbuki ben onu sadece bir iki çitilemiştim. Karşımda duracaktı, karşılık verecekti de daha neler neler anlatıp ispat edecektim. 


Tüh, kötü oldu onlar için... Şimdi her seçim ya da referandum öncesi 'Süleymancılar da AK parti dedi' ya da 'Süleymancılar da EVET dedi' ya da 'Süleymancılar da Yeni Türkiye dedi' şeklinde yapıp durduğu ve sözde İslami, özde CIA piyonu İslamcı basın ve medyada yer bulan yalan dolu, yönlendirme maksatlı yazılarını, haberlerini, kim yazacak? Seçime ya da oylamaya ramak kala, bir gün kala, zamanlaması da manidar şekilde bu tarz, maksatlı ve yönlendirme gayretli haberleri kim yazacak? Bundan sonra bu vazifeyi yerine getirecek başka bir sözde Süleymanlı bulunabilecek mi?

Büyük bir boşluk oluştu Şekvet'in yokluğunda... Bu piyasa boşluk kabul etmez ama birileri fena çuvalladı gibi... Süleymancılar cemaatinden, yaklaşık 14-16 sene önce, AKPKK'ye çalıştıkları için kovulan ve AKPKK'nin çok kıymet verip desteklediği ekip, fena çuvalladı bu defa... Sertkaya'ya çarptılar... Boşluğa bile razı oldular da, 'Aman daha ötesi de olmasın' mı diyorlar? 


Latifesi bir tarafa, yine de şu referandumdan kısa süre önce, herhangi bir basın ve medya kuruluşu üzerinden, benzeri bir gayrete girişebilirler. Çünkü bu defa bütün AKPKK topun ucunda... Bir gerçek Süleymanlının, AKPKK gibi suç, terör ve ihanet örgütü ile selam alış verişi bile olamaz ki, nasıl oy versin, nasıl EVET desin... Kaldı ki merkezimiz, hiçbir seçimde AKPKK'ye oy verdirmedi. Ancak samimiyetsizler, itaatsizler ve bazı adi münafıklar verdi. 


Bu arada, sizler için kaçmaz bir fırsat daha var. ''Merkezimiz de EVET diyecekmiş'' ya da ''Merkezimiz serbest bırakacakmış'' şeklinde konuşanları, "lüzumsuzlar", "samimiyetsizler" hatta "münafıklar" listesine şimdiden ekleyebilirsiniz. Bu kadarını ancak lüzumsuzlar, samimiyetsizler ve münafıklar yapabilir. 


Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi (25 Şubat 2017)

Şevket Tandoğan'ın, Turan Kıratlı'nın ve çevresindekilerin, gerçek yüzlerini görmek için şu videolarımızı izleyin.


KARANLIK İŞLER

Süleymancılar, Ak Parti, Erdoğan, TÜRGEV, Ali Kangel, Turan Kıratlı, Sünni cemaat ve tarikatları ele geçirme planları 



Süleymancılar, Adnan Menderes, Demokrat parti, içimizdeki İsrail ve AKPKK (Mehmet Fahri Sertkaya) 



Erdoğan Süleymancılar cemaatinden, neden ve ne zaman uzaklaştırıldı




RAHATSIZ EDİCİ GERÇEKLER, İslamcılar, CIA, MOSSAD, İhvan-ı Müslimin, Karadavi, İsmailağa, Erbakan, Erdoğan



 DİKKAT! Bu yayını paylaşacaksınız  ama büyük ihtimalle o paylaşımı sizden başka hiç kimse görmeyecek. Bu yayınımızı, Facebook, Instagram, WhatsApp ve benzeri Amerikan/Siyonist menşeli ortamlarda paylaşırsanız, arkadaşlarınıza/takipçilerinize gerçekten gösterildiğinden ve taktik surette sansürlenmediğinizden emin olunuz. Biliniz ki bu sosyal ağların gerçek sahibinin CIA ve MOSSAD olduğu ve Amerikan/Siyonist menfaatleri gereği pek çok ülkede milletleri sansürledikleri, somut deliller ile binlerce kere ispat edilmiştir. 
ilk yorumu sen yap
Yorum Gönder

Seviyesiz ve samimiyetsiz yorumlar onaylanmaz. Küfür, hakaret, karalama içerikli yorum yapanlar hukuka sevk edilir. Yorumlardan hukuken yorumcular sorumludur.