Top Social

Ahmet Arif Denizolgun alemi değişti! | Mehmet Fahri Sertkaya




Süleyman Hilmi Tunahan Hazretleri'nin torunu ve Süleymanlılar cemaatinin İdarecisi / ağabeyi Ahmet Arif Denizolgun Beyefendi alemi değişti.

Gece saat 03:00 sularında geçirdiği beyin kanaması sonucu Beykoz'da bir hastaneye kaldırılan ve 04:00 sularında alemi değişen Ahmet Arif Denizolgun Beyefendi'nin cenazesinin bugün Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilmesi bekleniyor.


Hepimizin başı sağ olsun.

Hepimiz bir hususa dikkat edelim; Ariflerin ölümü, gafillerin gözünden kurtulmaktan ibarettir.

Arifler için ''öldü'' diyenler, kalpleri ölü olanlardır. Münasip olan ''alemi değişti'' demektir.

Davamız, yolumuz, hizmetimiz, cihadımız devam ediyor, edecek.

***


Arifler bizimle...



Hepimiz hizmetimizi, vazifelerimizi, aksatmadan devam ettirelim.

Büyük sözünden, merkezin emirlerinden dışarı çıkmayalım.

Hz. Allah da bizimle, ruhaniyet-i Resulullah(s.a.v.)da bizimle, piranımız da bizimle, arifler de bizimle...

Bu güne kadar bizden hiç kimse ölmedi. Talebesinden ihvanına, hocasından idarecisine kadar, "bizden" olup da bu güne kadar alemi değişmiş her kim varsa, hepsi de kıyamet sabahına kadar hizmete, cihada devam ediyorlar. Divan-ı salihin her daim başımızda...

İlim yolunda iken, Allah yolunda iken, hizmet yolunda iken alemi değişenler şehittir. Hükmen değil, hakiki şehittir. Hadis-i şerifte "Bu ümmetin şehitlerinin çoğu, yatağında şehit olanlardır" buyrulmuştur. Şehitlerin ölmediği, aklımızın almayacağı şekilde hayatta oldukları "Allah yolunda öldürülenler için 'ölüdürler' demeyiniz. Onlar diridirler. Fakat siz iyice kavrayamazsınız." ayet-i kerimesi ile sabittir.

Asıl olan beden değil, ruhtur ve ölmedikleri ayet-i kerime ile sabit olan kişiler, ruhaniyetleri (bedensiz ruhları) ile daima aramızdadırlar.

Aramızdan ömrü yetenler, onların ruhaniyetlerinin komutasındaki bir ordu ile; ülkemiz, insanlık hatta 18 bin alem için çok mühim gelişmelerin yaşanacağını, büyük zaferlerin kazanılacağını, küfür ve zulüm ile dolmuş dünyanın iman ve adalet ile dolacağını dünya gözü ile görecekler inşaallah.

Hz. Allah cümlemizi nefsimizin ve şeytanların tuzaklarından muhafaza buyursun. Kendisine hakiki kul, resulüne(s.a.v.) hakiki ümmet, piranımıza hakiki evlat, ariflere hakiki kardeş olmayı nasip etsin.