Top Social

Süleymancı cemaatinin yeni lideri kim oldu? | Mehmet Fahri Sertkaya

ahmet arif denizolgun, mehmet denizolgun, alihan kuriş, süleyman hilmi tunahan, lider, önder, ağabey, idareci, yeni, kimdir, vefat,

DİKKAT!

Basında çıkan haberler yalandır, art niyetlidir.

Kendilerinden bekleneni yapıyorlar. Kendilerine yakışanı yapıyorlar. Sizler aldanmayın, itibar etmeyin. 

Muhterem ve merhum büyüğümüz Arif Ahmet Denizolgun beyefendinin alemi değişmesinden sonra, cemaatimizin yeni yöneticisinin Alihan Kuriş beyefendi olduğu, merkezimiz tarafından yurt içinden ve dışından bütün müesseselerimize ve mensuplarımıza yazılı olarak duyurulmuştur. Yolumuzun bütün büyükleri ve mensupları Alihan Kuriş beyefendiye biat etmiştir. 

Mehmet Denizolgun'un cemaatimizin yeni idarecisi olduğu yönündeki haberler yalandır, maksatlıdır. Bu haberleri yapanlar ya da güncelleme ile olsun düzeltmeyenler basın mensubu değil YALANCIDIR

Yaptıkları bu yalan haberleri kaldırmadıkları sürece, yüzlerinin karası ve yalancılıklarının somut ispatı olarak tarihe geçecek ve bir ömür boyunca tekrar tekrar suratlarına çarpılacaktır. 

Bu yazdıklarımın sıhhatinden şüphe ediyorsanız, bağlı bulunduğunuz müesseselere ve idarecilere danışarak bilgiyi teyit edebilirsiniz. 

Hususiyetle bu kritik süreçte, basında, medyada, sosyal medyada, hakkımızda çıkan haberlere, iyice tetkik edip doğrulatmadan itibar etmeyiniz. 

Mehmet Fahri Sertkaya  | Akademi Dergisi