Top Social

Bu ne çirkin bir hareket böyle... ODA TV'nin Süleymancılarla derdi ne? [video]

Bu ne çirkin bir hareket böyle... ODA TV'nin Süleymancılarla derdi ne? [video]


ODA TV'den Aydın Tonga isimli Alevi mezhepçisi lüzumsuz şahsın, haber mühendisliği ve çok seviyesiz bir üslup ile Süleymanlılar cemaatini ve mensuplarını karalayan hatta taktik cümleler ile halka hedef gösteren yazısına, Mehmet Fahri Sertkaya gereken cevabı veriyor. 



Sürekli İslami değerlere ve müslümanlara saldıran, hep de meseleleri olduğundan farklı göstererek saldıran Alevi mezhepçisi Aydın Tonga'nın, Süleymancı cemaatine bu yazısında sadırmasına gerekçe olarak gösterdiği DiniHaberler.com sitesinden de Mehmet Fahri Sertkaya ile iletişime geçebilen, cep numarasını olsun verebilen ve kendisi ile telefon üzerinden olsun görüşebilen olmamıştır. Bu video kaydının üzerine geçen bunca zamana rağmen Aydın Tonga'dan ya da onunla aynı kafadan olan ODA TV'ci Alevi mezhepçisi ve İslam karşıtı arkadaşlarından, ya da ODA TV'de çokça bulunan gizli Ermeni ve gizli Yahudi yazarlardan, hiç kimseden yazılı ya da sözlü bir cevap/itiraz/savunma gelmemiştir. Gelmesi de mümkün değildir. 



Aydın Tonga, bu video kaydının yayınlanmasının ardından, söz konusu iğrenç haberini güncellemiş ama sadece ''Fuat Sertkaya'' olarak yazdığı kısmı ''Mehmet Fahri Sertkaya'' olarak değiştirmiştir. Mehmet Fahri Sertkaya'nın ''Haydi davanda haklıysan, bu yaptığın bir haber mühendisliği değil de gerçekten gazetecilik ise, haberinin arkasındaysan, o haberinin altına benim bu hususlardaki videolu savunmalarımın ikisinin olsun linkini kaynak göster, objektif ol da Oda TV takipçileri neyin ne olduğunu ve kimin kim olduğunu net olarak görsün'' şeklindeki  restine de karşılık verememiş, ''Mehmet Fahri Sertkaya anlatıyor'' başlıkları ile Youtube'da yayınlanan videoları görmezden gelmiş, ODA TV okurlarının da gözlerinden kaçırmış/saklamış ve aciz kalmıştır. 

Sürekli olarak 'ilkeli gazetecilik', 'Basın meslek ilkeleri', 'Tarafsız habercilik/gazetecilik', 'Fikir ve vicdan hürriyeti', 'İfade özgürlüğü', 'Demokratik haklar', 'Anayasal haklar' ve benzeri tabirleri kullanıp durdukları halde Aydın Tonga gibi sürekli haber mühendisliği yaparak, fikir ve vicdan hürriyetlerini, anayasal haklarını kullanmaya çalışan ve bu güne kadar hiçbir terör hadisesine adı karışmamış on milyonlarca müslümana, topyekun Süleymanlılar cemaatine haksızlık eden ve bütün ilkeleri ayaklarının altında ezen birine köşe veren ODA TV'yi en baştan, Aydın Tonga'yı da ardından şiddetle kınıyoruz. Böyle gazetecilik olacaksa, olmaz olsun. Bu gazetecilik ise, gazetecilik kahrolsun.

Aydın Tonga'nın Türk basın tarihine kara bir leke olarak geçen lüzumsuz haberine ulaşmak için görselin üzerine tıklayınız!